Waarom Bouwtrend?

N

1. Actueel

Energieprestatieberekeningen die vandaag worden gemaakt kunt u morgen analyseren. Zo heeft u elke dag de meest recente informatie tot uw beschikking. Zeer interessant om de effectiviteit van uw marketingcampagnes en salesactiviteiten inzichtelijk te krijgen.

2. Betrouwbaar en compleet

De data in Bouwtrend is afkomstig van 95% van alle energieprestatieberekeningen die in Nederland worden opgesteld door architecten, adviseurs, installateurs en bouwers voor hun studies en vergunningsaanvragen. Onze data is geen opeenstapeling van documenten en interviews, maar betrouwbare en complete marktinformatie van de bron.

3. Maximale vrijheid

U maakt zelf de analyses die u belangrijk vindt. Geen voorgekauwde standaardvragen, maar zelf aan de knoppen zitten van ons gebruiksvriendelijke dashboard.

U

4. Toekomstgericht

Actuele marktinformatie met realistische, voorspellende waarde over de toekomst van de Nederlandse woningbouw. Geen vage opiniestukken en meningen, maar de keiharde en ongecensureerde feiten.

5. Concurrentiepositie

Met Bouwtrend ziet u hoe u presteert ten opzichte van uw concurrenten en hoe vaak uw producten zijn opgenomen in de berekeningen voor de vergunningsaanvraag. Bovendien ziet u hoe vaak uw high-end producten en noviteiten zijn toegepast in studieberekeningen nog voordat de aanvraag van de omgevingsvergunning wordt ingediend.

6. Nieuwe inzichten

Met Bouwtrend legt u eenvoudig de relatie tussen verschillende gebouwkenmerken. Door slim uw informatie te filteren ontdekt u verbanden die u nog nooit eerder zag. Zo achterhaalt u trends en ontwikkelingen eerder dan uw concurrenten, waardoor u uw marktpositie versterkt.