In Bouwtrend versie 1.2.0 zijn de volgende nieuwe features beschikbaar gekomen:

  • De weergave van het scatterdiagram is uitgebreid. Bouwtrend bepaalt de samenhang tussen de gekozen variabelen en geeft dit weer in een regressielijn. Door te kijken naar de correlatiecoëfficiënt kan de gebruiker zien of er een sterk of minder sterk verband tussen de 2 variabelen bestaat.
  • Het management dashboard. Deze functionaliteit onder “mijn trends” biedt de mogelijkheid om favoriete vragen op te slaan en eenvoudig op een later moment opnieuw te stellen. Tevens kunt u uw favoriete vragen delen met uw collega’s.
  • Bij de verschillende velden waarop gefilterd kan worden, is de eenheid weergegeven (MJ / kWh / etc).
  • De layout op het scherm is aangepast om de tool overzichtelijker te maken en scrollen te minimaliseren. De tabel en grafiek worden bijvoorbeeld niet meer onder elkaar getoond, maar via een button kunt u switchen tussen beide weergaven.

Daarnaast zijn de volgende problemen verholpen:

  • Bij gebruik van Internet Explorer en Microsoft Edge deden zich problemen voor. Deze problemen zijn opgelost.